TIDIJA SG SECURITY d. o.o

Jezgro preduzeća čine bivši pripadnici specijalnih jedinica Vojske Srbije, koji su kroz školovanje i rad na zadacima stekli velika iskustva koja uspešno prenose u obavljanju poslova obezbeđenja objekta, PP zaštite, pratnje novca, hartije od vrednosti i lica kao i drugih poslova iz okvira delatnosti za koje je društvo registrovano.

ALARMI I VIDEO MONITORING

Pored primarne orjentisanosti fizičkog obezbeđenja, transport dragocenosti, telesna zaštita, aktivnosti prismotre, čuvanje i ostale zaštitne aktivnosti stvorena je i kvalitetna osnova za pružanje usluga alarm i video monitoringa.

ISO STANDARD

Posedujemo sertifikat za ISO standard koja je još jedna potvrda maksimalnog profesionalizma u delatnosti kojom se bavimo kao i polisu osiguranja od opšte i profesionalne odgovornosti sklopljene sa renomiranom osiguravajućom kućom Winer Stadtische.

NAŠ ZADATAK

Nas zadatak je zadovoljstvo korisnika usluga kroz profesionalnu stručnost i efikasnost u radu i apsolutno poverenje u kvalitet i pouzdanost rada pripadnika našeg privrednog društva. Želimo da odgovornim odnosom prema poslu i klijenata poštovanjem zakona i propisa doprinesemo opštu bezbednost društva, obezbedimo ugled, povoljni rad radnog ambijenta za zaposlene i
obezbedimo imovinu u Beogradu kao i na celoj teritoriji Republike Srbije preko regionalnih predstavništva koje imamo.

OSTALE USLUGE IZ DOMENA ZAŠTITE

Pored obavljanja i sprovođenja službe obezbeđenja, fizičke, tehničke i protiv požarne zaštite, ljudstvo društva “Tidija SG SECURITY d.o.o” osposobljeno je za vršenje protivdiverzionog pregleda i pregleda naoružanosti stranaka-posetilaca čuvanje oružija strankama za vreme poseta, otkrivanje prisustva štetnih materija, kao i za vršenje drugih usluga iz domena zaštite i bezbednosti prema zahtevu poslodavca.

HUMANITARNE MANIFESTACIJE

Od nastanka Tidija SG Security je učesnik mnogobrojnih humanitarnih i kulturnih manifestacija, verskih događaja, tribina, promocija, koncerata, revija…

Sreća je i pomagati drugima!

Višegodišnje iskustvo

Kvalitet i raznovrsnost u pružanju usluga i raspoloživost najsavremenije opreme rezultirali su činjenicom da “Tidija SG Security” d.o.o stalne usluge obezbeđenja kvalitetno i efikasno pruža brojnim komitentima poput:

Koridor 10 – Aktor A.T.E – Bela Palanka
Specijalna bolnica za cerebralnu paralizu, Beograd
Koridor 10 – Aktor A.T.E – Dimitrovgrad
Ministarstvo građevinarstva,saobraćaja i infrastrukture – Beograd
Rekonstrukcija i izgradnja puteva – Zemun
Holding korporacija Komgrap ad – Beograd