Više inofrmacija o našoj firmi!

Image 01

Bitne informacije o TIDIJA d.o.o

- Privredno društvo “Tidija d.o.o” registrovano je u Agenciji za privredne registre rešenjem u Beogradu od 08.02.2010. godine a promena delatnosti izvršena rešenjem od 17.10.2011.godine za obavljanje poslova iz grupe 8010 (usluge privatnog obezbeđenja).

- Jezgro preduzeća čine bivši pripadnici specijalnih jedinica Vojske Srbije, koji su kroz školovanje i rad na zadacima stekli velika iskustva koja uspešno prenose u obavljanju poslova obezbeđenja objekta, PP zaštite, pratnje novca, hartije od vrednosti  i lica kao i drugih poslova iz okvira delatnosti za koje je društvo registrovano.

-Pored primarne orjentisanosti fizičkog obezbeđenja, transport dragocenosti, telesna zaštita, aktivnosti prismotre, čuvanje i ostale zaštitne aktivnosti stvorena je i kvalitetna osnova za pružanje usluga alarm i video monitoringa.

- Pored obavljanja i sprovođenja službe obezbeđenja, fizičke, tehničke i protiv požarne zaštite, ljudstvo društva “Tidija d.o.o” osposobljeno je za vršenje protivdiverzionog pregleda i pregleda naoružanosti stranaka-posetilaca čuvanje oružija strankama za vreme poseta, otkrivanje prisustva štetnih materija, kao i za vršenje drugih usluga iz domena zaštite i bezbednosti prema zahtevu poslodavca.

- Posedujemo sertifikat za ISO standard koja je još jedna potvrda maksimalnog profesionalizma u delatnosti  kojom se bavimo kao i  polisu osiguranja od opšte i profesionalne odgovornosti sklopljene sa renomiranom osiguravajućom kućom Winer Stadtische.

- Nas zadatak je zadovoljstvo korisnika usluga kroz profesionalnu stručnost i efikasnost u radu i apsolutno poverenje u kvalitet i pouzdanost rada pripadnika našeg privrednog društva. Želimo da odgovornim odnosom prema poslu i klijenata poštovanjem zakona i propisa doprinesemo opštu bezbednost društva, obezbedimo ugled, povoljni  rad radnog ambijenta za zaposlene i obezbedimo imovinu u Beogradu kao i na celoj teritoriji Republike Srbije preko regionalnih predstavništva koje imamo.

Prijatelji Sajta:

Image 01

Fizičko Obezbeđenje

Rad službe fizičkog obezbeđenja je organizovan tako da ona deluje preventivno u smislu...

Image 02

Tehničko Obezbeđenje

Potreba za sve većom primenom tehničkih sistema zaštite u svakodnevnom životu i radu,kao i u...

Image 03

Protivpožarna Zaštita

Preventiva protiv požarna zaštita označava najvažnija mera za očuvanje ljudskog života...

Image 04

Bezbednost na Radu

Stranica u pripremi...

 

Image 05

Kontakt

Ako vam je potrebna ponuda ili želite da vidi te našu kompletnu referetnu listu,molimo Vas...